U bent hier: Home » Zwem ABC

Welkom bij het Lentebad

Recreatief zwemmen, aquasporten, zwemlessen in Zevenaar

Zwem ABC

vr19april14:30vr18:15Zwem ABC14:30 - 18:15(GMT+02:00)

Details


Het Ataro Lentebad werkt volgens het Zwem-ABC, dat bestaat uit drie zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstappen, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Met het zwemdiploma C op zak voldoet uw kind aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Dat wil zeggen dat uw kind zich goed kan redden in diep en ondiep water. Een geruststellende gedachte in ons waterrijke land!

U kunt uw zoon of dochter inschrijven voor de zwemles vanaf 4 jaar. De inschrijving is definitief als de betaling van het inschrijfgeld is voldaan. U ontvangt dan een pas waarmee uw kind, onder begeleiding van een betalende volwassene, op recreatieve uren gratis kan komen zwemmen. Vanaf de leeftijd van 4,5 jaar kunnen de kinderen worden opgeroepen om te starten met de zwemles.

Wij werken tijdens de zwemles volgens de EasySwim methode. U heeft hierbij de keuze om uw kind 1, 2 of 3 keer (turbo zwemles) per week te laten zwemmen. De zwemles duurt 45 minuten. 

In de schoolvakanties gaan de zwemlessen niet door.


https://lentebad.nl/zwemlessen/informatie-zwemles/

Meer

Tijd

(Vrijdag) 14:30 - 18:15(GMT+02:00)

Commententaren zijn gesloten.

Het gemak van onze online kassa

Vanuit huis kunt u eenvoudig entreebewijzen en abonnementen kopen. Dus zonder een kaartje te hoeven kopen bij de kassa kunt u direct gebruik maken van onze faciliteiten.

Entreebewijzen, abonnementen en zwemlessen zijn eenvoudig te bestellen en te betalen per iDeal